Ha Ön magánszálláshelyen lakik és  érvényes orvosi beutalóval érkezik, az alábbi helyeken igénybevehetők a gyógykezelések kedvezményes áron :

Szent András Reumakorház:
Kiegészítő díjak (OEP térítés mellett) Tófürdőn :
OEP támogatott járóbeteg jegy - Hévízi Gyógytó (3 órás) megvásárolható a Fedett fürdő diszpécserpultjában (H-Cs: 7-15, P: 7-14, Szo: 7-13), érvényes kezelőlap felmutatásával
Kiegészítő díjak (OEP térítés mellett)  gyógyszolgáltatások a Fedett fürdőben:
Termál gyógymedence
Termál kádfürdő
Iszappakolás
Súlyfürdő
Szénsavfürdő
Orvosi gyógymasszázs
Víz alatti vízsugármasszázs
Víz alatti csoportos gyógytorna

 

A Társadalom Biztosítás által támogatott gyógykúra lehetősége a Hunguest Hotel Helios***superior Gyógyszálloda és Gyógyfürdőben

A kezelések igénybevételéhez reumatológiai szakorvosi beutaló szükséges, melyet az Ön reumatológusa vagy ennek hiányában a szálloda alkalmazásában álló reumatológus szakorvosaink biztosítani tudják.

1) Pontos címzés: Hunguest Hotels ZRT Hotel Helios, Reumatológia és Fizioterápia (207321401)
2) A beutaló orvos neve, aláírása
3) A beutaló orvos pecsétje
4) A beutaló orvos munkahelyének 9 jegyű azonosítója
5) A vizsgálat dátuma
6) A vizsgálathoz tartozó naplósorszám
7) A beutalt beteg szokásos személyazonosító adatai (Irányítószámmal a lakcím, TAJ, születési ideje, neve)

 

 

 A Hotel Aquamarin a város nyugodt, csendes városrészében található egy közel 2 hektáros parkosított területen, a központtól 5 perc sétára. Saját tulajdonú mélyfúrású kúttal rendelkezik, mely 117,9 m mély és percenként 200 liter 41-42 C hőmérsékletű, kénben gazdag vizet termel. A szállodában két beltéri termál és egy 160 négyzetméteres ≈30 C-os vízhőmérsékletű szabadtéri (az év 365 napján üzemel), termálvízzel töltött gyógyfürdőmedence található. Az egészségügyi szolgáltatások TB által támogatott kezelések! A gyógykúra igénybevétele előtt ajánlott az orvosi vizsgálat, ahol megtörténik a mozgásszervi panaszok felmérése, a szervezet általános állapotának, terhelhetőségének megítélése, az ellenjavallatok ellenőrzése. Ezeket összevetve állítják össze az egyénreszabott kúraprogramot, amely szükség és igény szerint diétával egészíthető ki. A fürdőkúra ideális időtartama 2-3 hét. Belföldi vendégeinknek számára a gyógykezelések TB kártya és háziorvosi beutaló ellenében, a mindenkori jogszabályoknak megfelelően vehetők igénybe. A kezelések előjegyzés alapján történnek. A Tófürdő igénybevételére fürdőjegyet nem áll módunkban biztosítani. Azok a vendégeink, akik komplett gyógykúrát nem igényelnek, lehetőségük van arra, hogy térítés ellenében masszázst vegyenek igénybe (szombat, vasárnap is).

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com